Reviews van klanten


Een greep uit onze reviews van tevreden klanten:

★★★★★

Enorm blij met het geboortekaartje van Mosie! Lili reageerde heel snel op alle(!) vragen over de mail en heeft ons zo fijn geholpen met aanpassingen aan het kaartje waar we zelf niet uitkwamen. Dankjewel!
- Marit & Joost

★★★★★

We zijn zo blij dat we Bees&Birds hebben gevonden, we waren al een tijd op zoek maar werden op slag verliefd op het kaartje met een getekend jongetje. Lili heeft ons enorm goed geholpen en is heel geduldig en vriendelijk. Mochten we ooit weer een geboortekaartje willen, dan komen we zeker terug! 
- Fender & Marjoleine

★★★★★

Wat een keuze bij Bees&Birds, het was een feest om uit te zoeken en we hebben uiteindelijk een echt uniek geboortekaartje helemaal naar wens. Fijne service en een aanrader!
- Carl & Finne-Mae

 

★★★★★

Voor de tweede keer een geboortekaartje besteld bij Bees&Birds en voor de tweede keer is er weer topwerk geleverd. We konden bijna niet kiezen tussen al dat moois;) Dit keer een hebben we een poster voor op de babykamer besteld en die is echt wouw! We gaan niet voor een derde, maar voor kraamkado's blijven we Bees&Birds zeker volgen! 
- Diede & Hannah

★★★★★

Hele fijne service en goede kwaliteit kaartjes. We zijn tevreden, bedankt!
- Joris

★★★★★

Heel goed geholpen door Lili, voor ons derde kindje wilden we het kaartje een beetje laten lijken op het eerste en tweede kaartje. Voor Lili allemaal geen probleem! Ze kwam zelfs zelf met leuke ideeën aan en uiteindelijk is het echt ons kaartje geworden, heel blij mee! 
- Ulla

 

★★★★★

Lili heeft ons ontzettend goed geholpen, we hadden vantevoren namelijk geen idee wat we wilden en er is een geboortekaartje uitgekomen die met pracht in de woonkamer staat!
- Judith en Maritte

★★★★★

Fijn persoonlijk contact en hulp van Lili - Het is zo'n ontzettend mooi geboortekaartje geworden,
waar we nog steeds leuke reacties op krijgen!
- Maggie & Vince

★★★★★

Ik zou iedereen Bees&Birds aanraden, Lili reageerde snel op mijn vragen en kon onze ideeën goed omzetten in onze wensen. Uiteindelijk is het een mix&match geworden van kaartjes en daardoor helemaal uniek en bij ons passend.
- Lisanne

 


Wij hechten veel waarde aan jouw mening!

Deel jouw mening/feedback met ons. Deze feedback gebruiken we dagelijks om onze service, kwaliteit en ontwerpen te verbeteren. We zijn blij om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat je tevreden bent met je bestelling. Maar we waarderen ook opbouwende kritiek! Als je suggesties hebt voor verbetering, staan we altijd klaar om naar je te luisteren. Aarzel dus niet om rechtstreeks contact met ons op te nemen in dat laatste geval.