Let's talk about the bees & the birds

 

Hoi! Ik ben Lili

Grafisch vormgever, moeder van Loki (2019) & Zoï (2022) én de persoon achter Bees&Birds.

Laat je inspireren door alle ontwerpen

 


Bees&Birds staat natuurlijk voor de quote 'The birds and the bees' (maar dan omgedraaid, omdat dat nou eenmaal lekkerder bekte;)) - wat vrijvertaald is naar ons gezegde 'de bloemetjes en de bijtjes' - wat dan weer over de voortplanting gaat. 

Van jongs af aan ben ik al bezig met tekenen en ontwerpen, en tot op de dag van vandaag geeft het me nog steeds ontzettend veel energie. Met veel passie en liefde ontwerp ik unieke geboortekaartjes (en meer!) voor jullie kleintje! Want voor dit kleine grote wonder wil je natuurlijk een bijzondere aankondiging hebben :) Laat je inspireren door mijn creaties op de website en wees niet bang om hulp te vragen als je er niet helemaal uitkomt, of als je iets compleet anders in gedachten hebt. Ik sta altijd klaar om alles op maat en naar jouw wensen te ontwerpen, en ik laat me ook graag door jou inspireren!

Wil je een kaartje helemaal op maat maken, superleuk! Ik help je ideeën graag om te zetten in een ontwerp waar je helemaal blij van wordt! (Wees er in dit geval vroeg bij, want het kan zijn dat ik al vol zit!)

Liefs, Lili