Betalen van je bestelling bij Bees&Birds kan op de verschillende manieren.

  • Veilig betalen
  • Alle betaalopties zijn kosteloos
  • Directe verwerking van betaling

iDEAL

Met iDeal kun je eenvoudig en snel betalen. Voor het gebruiken van je iDeal heb je naast je bankpas ook je electronic cardreader van je bank nodig. Het is handig om die vast klaar te leggen voordat je gaat bestellen. De betaling via iDeal is direct verwerkt. We zullen je bestelling dan ook gelijk in behandeling nemen. Voor het betalen met iDeal gelden er geen minimum en maximum bedragen. Voorwaarde is alleen dat er ten tijde van de betaling voldoende saldo op je rekening staat.

Credit card

Met een Credit Card kun je je bestelling ook betalen. We accepteren Credit Cards van MasterCard, Visa en American Express. Een betaling door middel van een Credit Card is gelijk verwerkt en wij zullen je bestelling dan ook gelijk verwerken. Ook voor het gebruik van je Credit Card heb je veelal een electronic cardreader nodig. Het is handig om die vast klaar te leggen voordat je gaat bestellen.

Bancontact (Mister Cash)

Woon je in België, dan kun je ook betalen met Bancontact (Mister Cash). Je betaling is dan direct verwerkt en we zullen je bestelling dan ook gelijk produceren.

Achteraf betalen (Klarna)

Achteraf betalen verloopt via onze partner Klarna. Klarna stuurt een factuur per e-mail, zodra de bestelling is verzonden. Er kan betaald worden wanneer dit het beste uitkomt, binnen de betaaltermijn van 14 dagen. Bij gebruik van Achteraf betalen vragen wij je om je naam, adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres. Klarna stelt tijdens het bestellen vast of er achteraf betaalt kan worden en tot welk bedrag er een aankoop achteraf gedaan kan worden. Wordt de rekening niet binnen 14 dagen na de ontvangst van de (Klarna) factuur betaald, dan wordt er een herinnering per e-mail gestuurd. Als er daarna nog niet betaald wordt dan zal Klarna kosten in rekening brengen (deze zijn altijd voor eigen rekening). Zijn er vragen over de betaling, neem dan contact op met de klantenservice van Klarna. Klarna kan bereikt worden via: 020 – 80 82 852.

ideal mastercard visa bancontact